Sohbet Girişi
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Adana Sohbet

Adana Sohbet
Adana Sohbet

Adana Sohbet

Adana SohbetTürkiye’nin bir ili ve en kalabalık altıncı şehri. 2015 yılı verilerine göre, 2.183.167 nüfusa sahiptir. Şehir merkezi, Akdeniz’den 30 km içeride Seyhan Nehri’nin üzerinde bulunmaktadır. Akdeniz sahil şeridinde ise Karataş ve Yumurtalık (Ayas) ismi ile iki adet sahil ilçesi bulunmaktadır. Yine Akdeniz üzerinde bulunan Ceyhan ilçesinde ise ticari amaçlı liman bulunmaktadır.Doğudan batıya 100 kilometre boyunca uzanan Adana-Mersin Büyükşehir Bölgesi, 3,45 milyon nüfusa sahiptir. Türkiye’deki altıncı büyük metropolitan alan olup ülkenin önde gelen bir ticaret ve kültür merkezidir.Maden zengini 4. bölge olan Adana; krom, demir, manganez, kurşun ve çinko yatakları açısından önem taşımaktadır. Adana’nın merkezi; Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan coğrafi, ekonomik ve kültürel bir bölge olan Çukurova’nın merkezinde bulunur. Yaklaşık 5,62 milyon insana ev sahipliği yapan bölgenin büyük bir bölümü, tarıma oldukça elverişli, geniş ve düz bir arazidir. Adana ilçeleri; Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan‎, Pozantı‎, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli‎, Yumurtalık‎, Yüreğir‘ dir.

Adana Sohbet

Adana SohbetSohbet sitemizin bir parçası olup bütün ilden insanları biraraya getirerek eğlenceli saatler yaşamanıza katkı sağlayacaktır. Adana insanları sıcakkanlıdır sohbet etmeyi severler. Adanalı insanları tanıyıp onların ne kadar sıcakkanlı olduğunu görebileceksiniz. Bunun dışında Adana  kebabıyla ünlü olup gezilecek görülecek yerleri çoktur ve sizin en büyük avantajınız Adana’yı gidip gezmeden bu güzelliklerini Adana Sohbet odalarında öğrenebileceksiniz. Çok sevdiğiniz yayıncı arkadaşınızın şarkılarını dinleyebilecek, istek isteyebilecek bunun yanında oyun kanallarıyla eğlenebilecek, sohbet eşliğinde zamanınızı geçirebileceksiniz. Adana Sohbet odalarımızda artık androirc ile de girebileceksiniz.

Adana Sohbet

Adana Sohbet Odalarında artık istediğiniz insanlarla özel olarak konuşabileceğiniz butonlarınız da mevcuttur. Sunucumuz bünyesinde en seviyeli ve en güvenilir sohbeti sizlerin ayağına kadar getirmiş bulunmaktayız. Adana Sohbet ile tanışıp kaynaşacağınız dostluklar belki de geleceğinizi kurabileceğiniz aşklar elde edebileceksiniz. Sizlerde sohbetin tadına varacaksınız yeni yerlerden yeni insanlarla tanışmanın fırsatını yakalayabileceksiniz. Sizde Adana Sohbet odalarımızda bulunmak istiyorsanız tek yapmanız gereken www.mutlusohbet.com linkine tıklayınız. Kendinize ait rumuz (nick,takma ad) seçerek sohbetinize başlayabilirsiniz. Adana Sohbet ile sohbetin keyfine varmanız dileklerimizle…

 

 

 

61
Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralSohbet odalarımız +18 yaş kullanıcılar için uygundur. 18 yaş altı kullanıcıların girmesi yasaktır!
kuralKanallar içerisinde küfür etmek, devlet görevlilerine hakaret etmek siyasi propaganda yapmak yasaktır!
kuralYaşadığınız soru, destek veya takıldığınız yerlerde #help kanalını kullanabilirsiniz.
kuralKanal yetkililerinin yaptığı uyarı dikkate almayan kişiler kanaldan tamamen uzaklaştırılacaktır.
söz
yukarı
error: Content is protected !!