Sohbet Girişi
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

İzmir Sohbet

İzmir Sohbet

İzmir Sohbet, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık üçüncü şehri. Anadolu Yarımadası’nın batısında, Ege Bölgesi’nin ortasında yer alan ve İzmir Körfezi çevresinde bulunan şehir, her yıl İzmir Enternasyonal Fuarı’nı düzenleyen önemli bir fuar merkezi ve liman kentidir. Yüz ölçümü olarak ülkenin yirmi üçüncü büyük ilidir. Batısında Ege Denizi ve Ege Adaları, güneyinde Aydın, kuzeyinde Balıkesir, doğusunda ise Manisa vardır.İzmir’in batısında denizi, plajları ve termal merkezleriyle Çeşme Yarımadası uzanır. Antik çağların en ünlü kentleri arasında yer alan Efes, Roma’nın imparatorluk devrinde dünyanın en büyük kentlerinden biriydi. Tüm İyonya kültürünün zenginliklerini bünyesinde barındıran Efes, yoğun sanatsal etkinliklerle de adını duyuruyordu. Bu maksatla da bu şehre “Güzel İzmir”, “Eski İzmir” ve “la Perle de l’Ionie” (İyonya’nın İncisi) deniyordu. İzmir; Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı,Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla ilçelerinden oluşmaktadır.

 

İzmir Sohbet

 

İzmir Sohbet

İzmir Sohbet, Sohbet sitemizin bir parçası olup bütün ilden insanları biraraya getirerek eğlenceli saatler yaşamanıza katkı sağlayacaktır. İzmir insanları sıcakkanlıdır sohbet etmeyi severler. İzmirli insanları tanıyıp onların ne kadar sıcakkanlı olduğunu görebileceksiniz. Bunun dışında İzmir’in gezilecek görülecek yerleri çoktur ve sizin en büyük avantajınız İzmir’i gidip gezmeden bu güzelliklerini İzmir Sohbet odalarında öğrenebileceksiniz. Çok sevdiğiniz yayıncı arkadaşınızın şarkılarını dinleyebilecek, istek isteyebilecek bunun yanında oyun kanallarıyla eğlenebilecek, sohbet eşliğinde zamanınızı geçirebileceksiniz. İzmir Sohbet odalarımızda artık androirc ile de girebileceksiniz.

İzmir Sohbet

İzmir Sohbet Odalarında artık istediğiniz insanlarla özel olarak konuşabileceğiniz butonlarınız da mevcuttur. Sunucumuz bünyesinde en seviyeli ve en güvenilir sohbeti sizlerin ayağına kadar getirmiş bulunmaktayız. İzmir Sohbet ile tanışıp kaynaşacağınız dostluklar belki de geleceğinizi kurabileceğiniz aşklar elde edebileceksiniz. Sizlerde sohbetin tadına varacaksınız yeni yerlerden yeni insanlarla tanışmanın fırsatını yakalayabileceksiniz. Sizde İzmir Sohbet odalarımızda bulunmak istiyorsanız tek yapmanız gereken www.mutlusohbet.com linkine tıklayınız. Kendinize ait rumuz (nick,takma ad) seçerek sohbetinize başlayabilirsiniz. İzmir Sohbet ile sohbetin keyfine varmanız dileklerimizle…

71
Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralSohbet odalarımız +18 yaş kullanıcılar için uygundur. 18 yaş altı kullanıcıların girmesi yasaktır!
kuralKanallar içerisinde küfür etmek, devlet görevlilerine hakaret etmek siyasi propaganda yapmak yasaktır!
kuralYaşadığınız soru, destek veya takıldığınız yerlerde #help kanalını kullanabilirsiniz.
kuralKanal yetkililerinin yaptığı uyarı dikkate almayan kişiler kanaldan tamamen uzaklaştırılacaktır.
söz
yukarı
error: Content is protected !!