Sohbet Girişi
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Ankara Sohbet

Ankara Sohbet

Ankara Sohbet, Türkiye’nin bir ili, başkenti ve en kalabalık ikinci şehri. Nüfusu 2015 itibarıyla 5.270.575 kişidir. Coğrafi olarak Türkiye’nin merkezine yakın bir konumda bulunur ve Batı Karadeniz Bölgesi’nde kalan kuzey kesimleri hariç, büyük bölümü İç Anadolu Bölgesi’nde yer alır. Yüz ölçümü olarak ülkenin üçüncü büyük ilidir. Etrafı Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir illeri ile çevrilidir. Ankara’nın başkent ilan edilmesinin ardından (13 Ekim 1923) şehir hızla gelişmiş ve günümüzde Türkiye’nin ikinci en kalabalık ili olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yıllarında ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanan ilin topraklarının yarısı hâlâ tarım amaçlı kullanılmaktadır. Ekonomik etkinlik büyük oranda ticaret ve sanayiye dayalıdır. Tarım ve hayvancılığın ağırlığı ise giderek azalmaktadır. Ankara ve civarındaki gerek kamu sektörü gerek özel sektör yatırımları, başka illerden büyük bir nüfus göçünü teşvik etmiştir. Ankara;  Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle ilçelerinden oluşmaktadır.

Ankara Sohbet

 

Ankara Sohbet

Ankara SohbetSohbet sitemizin bir parçası olup bütün ilden insanları biraraya getirerek eğlenceli saatler yaşamanıza katkı sağlayacaktır. Ankara insanları sıcakkanlıdır sohbet etmeyi severler. Ankaralı insanları tanıyıp onların ne kadar sıcakkanlı olduğunu görebileceksiniz. Bunun dışında Ankara’nın gezilecek görülecek yerleri çoktur ve sizin en büyük avantajınız Ankara’yı gidip gezmeden bu güzelliklerini Ankara Sohbet odalarında öğrenebileceksiniz. Çok sevdiğiniz yayıncı arkadaşınızın şarkılarını dinleyebilecek, istek isteyebilecek bunun yanında oyun kanallarıyla eğlenebilecek, sohbet eşliğinde zamanınızı geçirebileceksiniz. Ankara Sohbet odalarımızda artık androirc ile de girebileceksiniz.

Ankara Sohbet

Ankara Sohbet Odalarında artık istediğiniz insanlarla özel olarak konuşabileceğiniz butonlarınız da mevcuttur. Sunucumuz bünyesinde en seviyeli ve en güvenilir sohbeti sizlerin ayağına kadar getirmiş bulunmaktayız. Ankara Sohbet ile tanışıp kaynaşacağınız dostluklar belki de geleceğinizi kurabileceğiniz aşklar elde edebileceksiniz. Sizlerde sohbetin tadına varacaksınız yeni yerlerden yeni insanlarla tanışmanın fırsatını yakalayabileceksiniz. Sizde Ankara Sohbet odalarımızda bulunmak istiyorsanız tek yapmanız gereken www.mutlusohbet.com linkine tıklayınız. Kendinize ait rumuz (nick,takma ad) seçerek sohbetinize başlayabilirsiniz. Ankara Sohbet ile sohbetin keyfine varmanız dileklerimizle…

64
Cevap bırakın

Kategoriler
kategoriler
Genel Kurallar
kurallar
kuralSohbet odalarımız +18 yaş kullanıcılar için uygundur. 18 yaş altı kullanıcıların girmesi yasaktır!
kuralKanallar içerisinde küfür etmek, devlet görevlilerine hakaret etmek siyasi propaganda yapmak yasaktır!
kuralYaşadığınız soru, destek veya takıldığınız yerlerde #help kanalını kullanabilirsiniz.
kuralKanal yetkililerinin yaptığı uyarı dikkate almayan kişiler kanaldan tamamen uzaklaştırılacaktır.
söz
yukarı
error: Content is protected !!